ce ar putea face parintii mei daca eu as pleca de acasa sa stau cu iubitul meu el are 19 ani eu am 16 parintii mei nu sunt de acord ar putea sa ai faca politia vreun rau??:sorry::((
Nu crezi ca este totusi cam devreme? Parca prea tineri ati hotarat sa va luati viata in propriile maini! Esti convinsa ca nu te vei plictisi peste ceva vreme? Te intreb pentru ca si eu am o fiica de 18 ani . Nu sunteti foarte stabile din punct de vedere emotional la aceasta varsta.
:)
Tu le-ai face parintilor mult mai mult rau decat ii pot face ei baiatului pentru care ai fi dispusa sa uiti ca, cel putin deocamdata, ei sunt singurii care te vor iubi neconditionat, toata viata.
Baiatul risca o acuzatie de corupere de minori si putina inchisoare, dar parintii vor fi pedepsiti sa se intrebe mereu de acum inainte unde au gresit atat de rau fata de tine ca i-ai dat la o parte pentru a putea sa ... ce?
Te va sprijini baiatul sa iti termini studiile? Te va sustine el financiar cand vei termina liceul si vei merge la facultate? Va sta cu copilul pe care probabil il veti avea pana cand tu vei implini 20 de ani?
Asta vrei de la viata, o relatie care sa te indeparteze de familia ta si un viitor care sa depinda de un baiat care este posibil ca peste un timp sa constate ca alte fete sunt mai interesante decat tine?
Ca sa nu mai spun ca baietii care ti se par deosebiti cand ai 16 ani ajung sa fie total neinteresanti cand vei avea 20, crede-ma – intreaba orice femeie care a trecut de varsta asta.
In concluzie, draga mea, uita de gandurile astea si imbratiseaza-ti parintii – daca nu te lasa sa te intalnesti cu EL de cate ori vrei sau iti cer sa fii la o anumita ora acasa, este pentru ca stiu ca nicio iubire de la 16 ani nu trece de proba timpului si devine amintire mult mai repede decat ti-ai putea inchipui.
Eu am fete. Mi-ar parea rau sa isi ajunge la o situatia asemanatoara. Varsta ta este una buna pentru a iubi pentru totdeauna. Dar iubirea nu inseamna se las parinte, deocamdata. El nu cred ce asta ar vrea. Daca este o intentia lui, ar fi bine sa le probez, zicand ce daca iubirea lui este adevarata sa astepte, nu un an sau doi, mai mult, pentru ce daca el te iubeste de adevarat va purifica intentia si va a fi in orice moment alaturi de tine ca un om si nu ca un obiect pentru a satisface dorintele animalelor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
16 ani
rOxa12
Buna ziua!!!Am 16 ani,De 1 an si jumatate am o relatie cu un baiat de 35 de ani,pe parcursul acestor ani parintii mei au aflat,desigur ca nu au fost de acord ... (vezi toată discuția)