avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil la scoala in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil la scoala in strainatate

Am o fetita de 12 ani care doreste sa ramina in Anglia si sa-si continue scoala acolo. Ar trebui sa stea cu matusa ei(sora mea) care are acte de rezident. E posibil?? si de ce acte am avea nevoie?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:20, 7 Septembrie 2011
Se duce la primarie si se inregistreaza la evidenta populatiei. Este posibil sa ii dati o procura matusei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ... Magie1 Magie1 Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în ... (vezi toată discuția)
Acord calatorie minor din strainatate in romania fadgyas fadgyas Buna ziua. Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns sigur si corect.Traim in Belgia in relatie de concubilitate impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ConstantinDaniela ConstantinDaniela Bună seara! Am nevoie de un răspuns pentru urmatoarea situație: Fetita mea, în vârstă de 6 ani jumătate, în momentul de față este la tatăl ei. Noi ... (vezi toată discuția)