avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Conducere autovehicul cu CI expirat/depus pentru inoire
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Conducere autovehicul cu CI expirat/depus pentru inoire

Buna ziua.
Cartea de identitate a expirat de curant si trebuie sa fac un drum in alt oras sa il reinnoiesc. Permisul de conducere este valabil.

Se poate conduce un autovehicul cu un substitut al CI? De exemplu: pasaport sau certificat de nastere?

Daca se poate puteti sa-mi dati si un articol pentru ca nu am reusit sa gasesc nimic legat de acest aspect.

Care ar fi amenda daca un politist m-ar opri?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:55, 7 Septembrie 2011
Nu fiti rau... :)

Nelamurirea pentru care ati pus intrebarea nu stiu daca chiar necesita mai multe cuvinte. Oricum dvs. aveati nevoie practic doar de o confirmare a ceea ce vi s-a spus aici.

Nu?
Corect. Dar in momentul in care mi se raspunde la telefon cu "DA", nu buna ziua nu nimic..si al doilea cuvant e tot DA, imi permit sa fiu "rau".

Oricum va multumesc pentru raspuns.
Ne bucuram ca v-am putut fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedirea cetateniei EmiB EmiB Buna ziua, am si eu o scurta întrebare . Pe lângă pasaport, in care e precizare clar cetatenia posesorului, exista vreun alt act oficial care sa precizeze ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ioana2102 ioana2102 Buna! Am pierdut certificatul de nastere, cartea de identitate mi-a expirat, in schimb am pasaportul valabil (pasaport temporat) si am o copie legalizata a ... (vezi toată discuția)
Mi-au furat toate actele, n-am nici certificat de nastere. cum pot obtine certificatul de nastere? oandrei888 oandrei888 Sunt cetatean roman stabilit in Ungaria, deci figurez cu domiciliu acolo, dar n-am alta cetatenie in afara de cea Romana. As dori sa obtin certificatul de ... (vezi toată discuția)