avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... PROBELE ORALE LA BACALAUREAT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

PROBELE ORALE LA BACALAUREAT

Buna ziua! Am terminat liceul seral in 2006, am luat nota 7 la romana oral si 8 la engleza, dar nu se mai aduna.Am dat anul trecut "competente digitale stupide", am luat si la aceasta proba, am 5.80 la romana scris, 5.25 la matematica si am luat anul acesta 6.40 la geografie, unde imi trebuie nota 6.95! Mentionez faptul ca daca mi se adunau si probele orale, eram reusit! Ce e de facut? Pot rezolva ceva daca merg in instanta? Va multumesc anticipat! Tavy
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:35, 7 Septembrie 2011

Nu aveti nicio sansa, parerea mea, pentru ca in fiecare an se elaboreaza o Metodologie
de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat iar pentru 2011 metodologia a prevazut urmatoarele:(4) Examenul de bacalaureat se considera promovat de catre absolventii de liceu care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:

a) au sustinut probele de evaluare a competentelor prevazute in prezenta metodologie la art. 41, alin. (1), lit. A., B.,C., D.
b) au sustinut toate probele scrise prevazute in prezenta metodologie la Art.41, alin. (1) lit. E. si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea;
c) au obtinut cel putin media 6 la probele scrise precizate la alin. Art. 41, alin. (1) lit. E.Ca sa nu incarc inutil mesajul, va dau linkul unde puteti vedea Metodologia, ca sa identificati toate acele articole, litere si aliniate precizate.

Dvs. sunteti absolvent de liceu, nu exista mod de calcul diferit pentru absolventii din alte promotii.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Speta: un absolvent de liceu (19 ani) - fara diploma de bac (2021), ... Margerita Margerita speta: un absolvent de liceu (19 ani) - fara diploma de bac (2021), numai cu certificatul de absolvire a 12 clase liceu teoretic - va mai beneficia ca pana ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)