avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... PROBELE ORALE LA BACALAUREAT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

PROBELE ORALE LA BACALAUREAT

Buna ziua! Am terminat liceul seral in 2006, am luat nota 7 la romana oral si 8 la engleza, dar nu se mai aduna.Am dat anul trecut "competente digitale stupide", am luat si la aceasta proba, am 5.80 la romana scris, 5.25 la matematica si am luat anul acesta 6.40 la geografie, unde imi trebuie nota 6.95! Mentionez faptul ca daca mi se adunau si probele orale, eram reusit! Ce e de facut? Pot rezolva ceva daca merg in instanta? Va multumesc anticipat! Tavy
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:35, 7 Septembrie 2011

Nu aveti nicio sansa, parerea mea, pentru ca in fiecare an se elaboreaza o Metodologie
de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat iar pentru 2011 metodologia a prevazut urmatoarele:



(4) Examenul de bacalaureat se considera promovat de catre absolventii de liceu care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:

a) au sustinut probele de evaluare a competentelor prevazute in prezenta metodologie la art. 41, alin. (1), lit. A., B.,C., D.
b) au sustinut toate probele scrise prevazute in prezenta metodologie la Art.41, alin. (1) lit. E. si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea;
c) au obtinut cel putin media 6 la probele scrise precizate la alin. Art. 41, alin. (1) lit. E.



Ca sa nu incarc inutil mesajul, va dau linkul unde puteti vedea Metodologia, ca sa identificati toate acele articole, litere si aliniate precizate.

Dvs. sunteti absolvent de liceu, nu exista mod de calcul diferit pentru absolventii din alte promotii.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in clasa a x-a profesionala și vreau să continui ... Alex101015 Alex101015 Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau să continui din a XI-a cu seralul adică cu liceu zi după ce dau diferențele și apoi iau ... (vezi toată discuția)