avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... remuneratia comitetului executiv si a angajatilor unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

remuneratia comitetului executiv si a angajatilor unei asociatii de proprietari

cum se remunereaza presedintele si comitetul executiv, administratorul si restul angajatilor?
au contracte de munca sau conventie?cum mai este la lege acum?care este mai avantajos?salariu minim pe economie??

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:41, 7 Septembrie 2011
Salariile si indemnizatiile se negociaza in functie de cerere si oferta.

Depinde si cate ore lucreaza zilnic. 1 ora? Atunci ar trebui ca acest mai mic decat....., sa fie vreo 70 - 75 lei / luna.
Chiar daca asociatia nu vrea sa plateasca un salariu mai mare de 670 lei / luna impartit la numarul de ore zilnic lucrate administratorului, ar trebui sa gaseasca si omul potrivit si care sa se potriveasca standardelor asociatiei respective care sa accepte un asemenea salariu.


nu m-am exprimat bine;contabilul si restul angajatilor,deoarece administratoerul ia 12mil.
Chiar nu ai inteles nimic din ce s-a spus mai sus si s-a explicat destul de bine. Ce este asa de greu de priceput? Da, au crescut cheltuielile cu salarizarea - nu ca asa a spus primaria, ci asa au decis guvernantii nostri (vezi Codul Fiscal). Asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari - contracte munca elenamarta elenamarta Avem in asociatia de proprietari, ca salariati: presedinte, cenzor, administrator, femeie de serviciu. 1. Conform Codului Muncii actual, care din aceste ... (vezi toată discuția)
Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)
Alternativa salariala optima pentru asoc . propr cornelusha cornelusha Buna seara , spuneti-mi va rog , cum e mai bine pentru A.P. sa fie incadrati :adminul. presul si cenzorul ? Cu contract indiv. de munca,contract de mandat sau ... (vezi toată discuția)