avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinului pentru stabilire sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinului pentru stabilire sediu

vreau sa-mi fac un punct de lucru intr-un spatiu inchiriat, si pentru asta, am nevoie de acordul vecinilor direct afectati ( cei care imi sunt vecini, perete in perete cu spatiul inchiriat de mine). Vecinii din stanga spatiului, au acelasi domeniu de activitate ca mine si nu vor sa-mi semneze, pt ca zic ca le fac concurenta. dar, nu ii deranjez cu nimic: fum, galagie, miros, sau altceva de felul acesta, doar ca am acelasi domeniu de activitate. chiar au afirmart ca daca as avea un oricare alt domeniu, mi-ar semna... intrebarea este: -este legal punctul asta de vedere? si ce ar trebui sa fac in situatia asta? legea 230/2007 nu este prea explicita pentru situatia de fata
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:31, 7 Septembrie 2011
Legea 230/2007 se refera la asociatiile de proprietari. Ati inchiriat un spatiu comercial sau un apartament intr-un bloc de locuinte?
Spatiul inchiriat, in care vreti sa va deschideti punctul de lucru, este un apartament care pana acum a fost locuit si-acum vreti sa-i schimbati destinatia sau este spatiu comercial prin destinatie, din constructie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cafenea in bloc de locuinte Luca23 Luca23 Buna ziua. In blocul unde locuiesc, la parterul acestuia s-a deschis de la începutul dării in folosință o cafenea. Aceasta cafenea a primit acord semnat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)