vreau sa-mi fac un punct de lucru intr-un spatiu inchiriat, si pentru asta, am nevoie de acordul vecinilor direct afectati ( cei care imi sunt vecini, perete in perete cu spatiul inchiriat de mine). Vecinii din stanga spatiului, au acelasi domeniu de activitate ca mine si nu vor sa-mi semneze, pt ca zic ca le fac concurenta. dar, nu ii deranjez cu nimic: fum, galagie, miros, sau altceva de felul acesta, doar ca am acelasi domeniu de activitate. chiar au afirmart ca daca as avea un oricare alt domeniu, mi-ar semna... intrebarea este: -este legal punctul asta de vedere? si ce ar trebui sa fac in situatia asta? legea 230/2007 nu este prea explicita pentru situatia de fata
Legea 230/2007 se refera la asociatiile de proprietari. Ati inchiriat un spatiu comercial sau un apartament intr-un bloc de locuinte?
Spatiul inchiriat, in care vreti sa va deschideti punctul de lucru, este un apartament care pana acum a fost locuit si-acum vreti sa-i schimbati destinatia sau este spatiu comercial prin destinatie, din constructie?