avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cafenea in bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cafenea in bloc de locuinte

Buna ziua. In blocul unde locuiesc, la parterul acestuia s-a deschis de la începutul dării in folosință o cafenea. Aceasta cafenea a primit acord semnat de la persoana de deasupra locație, plus alti doi vecini din stanga si din dreapta locatiei. Pana aici totul ok. Problema este ca acum, aceasta persoana, inclusiv eu și alta vecina care suntem in proximitatea cafenelei suntem deranjate de: muzica, fum de tigara, miros de mâncare, gălăgia celor care se aduna, etc. S-au făcut câteva sesizări la poliție, primărie, asociatie..dar nu am primit nici măcar un răspuns. Ce am putea face mai mult de atât ? Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva socializarii, dar limitele bunului simt au fost de mult timp intrecute. Mai ales ca am incercat rezolvare pe cale amiabila si nu s-a ajuns la nici un acord comun. Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Luca23, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:44, 18 Noiembrie 2020
Intrebare cheie
Care este statutul spatiului unde functioneaza cafeneaua?
In proiectul initial al blocului este spatiu cu destinatia de locuinta sau este spatiu comercial?
Pentru eventuale neajunsuri sesizati oficial primaria care a emis autorizatia ,programul de functionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere terasa cafenea catalinmuraru catalinmuraru Buna ziua, am o cafenea situata la parterul unui bloc de locuinte, precizez ca spatiul in care este cafeneaua este spatiu comercial destinat din contructia ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru ... 1968CR 1968CR Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru retragerea unui aviz de functionare a unui bar/cafenea situat la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie de proprietari pentru amenajare cafenea la parterul blocului IrinelF IrinelF Buna ziua, Asociatia de proprietari a fost contactata de o persoana insotita de un avocat in vederea eliberarii unui acord pentru amenajarea unei ... (vezi toată discuția)