avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Extindere terasa cafenea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Extindere terasa cafenea

Buna ziua, am o cafenea situata la parterul unui bloc de locuinte, precizez ca spatiul in care este cafeneaua este spatiu comercial destinat din contructia blocului.In fata cafenelei am deja o terasa estivala mica de 9m2 si anul acesta as fi vrut sa imi fac o extindere de 10m2 in continuarea terasei existente.Am obtinut certificatul de urbanism, dupa care am intampinat greutati din partea presedintelui de asociatie.Dumnealui a zis ca nu are timp sa faca o sedinta de locatari, la care eu am fost la fiecare locatar in parte obtinand zece semnaturi din 16 apartamente existente.Presedintele a zis ca acel tabel nu este valabil, facand doua sedinte de locatari, eu nefiind convocat la acele sedinte cu toate ca eu sunt propietar de acest spatiu comercial.Domnul presedinte are apartamentul deasupra cafenelei, dumnealui fiind chirias si neavand un sediu de asociatie.Am facut o cerere la locativ si inca astept raspunsul.Daca dau in judecata presedintele de asociatie as avea castig de cauza? Sau cum pot sa obtin aprobare pentru extindere? Va multumesc, astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: catalinmuraru , utilizator 19:07, 3 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere terasa aferenta apartament Tzukurika Tzukurika Bună seara, Am și eu o mare problema pe care încerc sa o clarific. Locuiesc intr-un apartament dintr-un kimobil format din 48 de proprietăți. Terasa ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie de proprietari pentru amenajare cafenea la parterul blocului IrinelF IrinelF Buna ziua, Asociatia de proprietari a fost contactata de o persoana insotita de un avocat in vederea eliberarii unui acord pentru amenajarea unei ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)