avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DISTRUGERE 217 C.P.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DISTRUGERE 217 C.P.

Client condamnat pentru 217 alin 1.cp.Se retine ca prin actiunea sa de a imprastia seminte tratate cu furadan pe terenul sau a determinat deccesul unei turme pascuta fara drept pe acest teren de un cioban.
Nici urmarirea penala si nici cercetarea jud. nu au reusit sa stabileasca un raport de cauzalitate intre fapta inculpatului(recunoscuta de acesta-pentru asi proteja culturile de daunatori) si de cesul animalelor,astfel:
- animalele au fost gasite moarte la peste 100 metri de terenul inculpatului
-nu s-a stabilit cu certitudine ca semintele prelevate au fost ridicate de pe terenul inculpatului
-s-a efectuat analize doar pe un cadavru de animal stabilindu-se prin deductie ca toate au avut aceeasi cauza a mortii
In fine am destule motive de recurs totusi va rog daca ,detineti ceva practica in acest sens sa ma ajutati,sunt la motivarea recursului si nu am gasit nimic in domeniu,de asemenea v-as ruga sa va spuneti parerea cu privire la incadrarea juridica in raport de fapta descrisa atata timp cat nu s-a produs o actiune directa sau cu intentie directa.
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: prosecutor , utilizator 18:30, 5 Septembrie 2008
Nu cred ca sunteti in masura sa ne impuneti sa nu folosim acel emoticon la interventiile noastre.
Stimate domn, va propun, nu va impun!
prosecutor a scris:
Stimata doamna Andreea, nu am o definitie gresita asupra termenului, il traduc din engleza! Nu e gresit daca schimbati regula interventiei moderatorilor cu off topic!

Topicul priveste distrugerea, nimic mai mult. Orice altceva, cum sunt mesajele astea (inutile oricum) e off-topic, iar cu asta am incheiat orice explicatie. Deja discutia a divagat nepermis de mult asa incat va rog sa incetam cu totii.
Hmmm... Uneori ne temem sa spunem adevarul, alteori o facem intr-un mod dur! Administratorii stabilesc cand se opreste discutia juridica, cand nu mai putem discuta, cand e solutionata problema....
Ce vremuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iubitori de caini ovidiumarginean ovidiumarginean Doresc sa deschid un topic pentru cei care iubesc aceste animale. Discutiile pot fi informative si pot ajuta pe cei care au alaturi de ei astfel de animale, ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)