avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CERERE PTR DREPTURI LA ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CERERE PTR DREPTURI LA ANGAJATOR

AM trimis prin posta o cerere sa imi cer drepturile fostului angajator pe cale amiabila sa nu ajung in instanta.NU mia dat raspuns au trecut 30 zile am sesizat ITM sa verifice cele sesizate de mine.CEREREA am facut-o pe dispozitiile art.7 din LEGEA ARHIVELOR NATIONALE NR 16/1996.O.U.G.27/2007 este bine cum am facut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 7 Septembrie 2011
In sectorul privat nu exista obligatia ca angajatorul sa raspunda in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestuia.

ITM-ul are obligatia de a va raspunde in acest termen la sesizarea dvs. Ei vor controla aspectele semnalate de dvs si vor dispune masurile necesare remedierii neregulilor constatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)
Angajatorul si angajatul problema pe cale amiabila ContSters221216 ContSters221216 MIA facut un avocat o cerere sa o trimit fostului angajator mia incalca drepturile vechimea si sporul de noapte am cerut pe cale amiabila sa nu ajungem in ... (vezi toată discuția)
O multime de nereguli in intreprindere la care itm inchide ochii gondolkodom gondolkodom Cunosc oameni care lucreaza intr-o intreprindere unde sunt foarte multe nereguli, cele mai multe legate de felul in care sunt tratati salariatii, iar cand ... (vezi toată discuția)