mihaicalinescu2005 a scris:
impusca-l :tooth:
Eheeee...Mihai
Nu pot. Are contract incheiat contract de colaborare şi asistenţă în domeniul auditului cu primarul.
Se pare ca este o afacere buna incheirerea acestor contract.
Fii atent ce contracte sunt la noi:
- contract de colaborare şi asistenţă în domeniul achiziţiilor publice la suma de 1.116 euro/lună
- contrcat de colaborare şi asistenţă în domeniul auditului financiar cu suma 1.200 lei/lună
- contract de colaborare şi asistenţă juridică în valoare de 1.000 lei/lună, la care se adaugă cheltuielile ocazionate de serviciile acordate.
Daca primul mai "misca" cate ceva, cei doi, pana la controlul de luna trecuta a curtii de conturi, era prezenti la sedintele consiliului local.
Am vazut pe forum o discutie in care un utilizator, de profesie jurist, dorea ca primarul sa-i delege si atributiile de auditor public intern. Personal consider ca un jurist este mai indreptatit la acest post de cat un economist, daca acesta din urma nu cunoaste legislatia specifica administratiei publice locale sau, chiar daca o stie habar nu are cum sa interpreteze un act normativ.
Abia astept sa-i vad raportul pentru ca, printre alte "imbunatatiri" a activitatii mele, mi-a spus ca si la sedintele extraordinare si de indata sunt necesare rapoartele compartimentelor de resort si a comisiilor de specialitate ale c.l.