avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare sau revendicare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare sau revendicare?

buna ziua tuturor!
L-am tolerat pe tatal meu in apartamentul proprietate personala timp de 8 ani.Fiind necasatorit eu am ramas in casa cu mama, in apartamentul parintilor, iar tatal meu printr_o intelegere verbala cu mine si desi casatorit legal cu mama,pe fondul unor neantelegeri intre cei doi, s_a mutat in apartamentul meu.Din acel moment eu nu am avut nici macar cheie la casa mea. Intre timp m_am casatorit si consider ca e normal sa locuiesc impreuna cu sotia mea in apartamentul meu.Surpriza mare ,tata nu intelege acest lucru,dovada ca si in momentul de fata locuieste tot in casa mea ,iar eu cu sotia in chirie,convietuirea cu mama fiind imposibila.In urma actiunii de evacuare pe care am facut_o mi s_a spus ca actiunea la indemana sa intru in posesia apartamentului este actiunea in revendicare.Mama locuieste intr_un apartament cu 3 camere,ar tata in apartamentul meu cu doar doua camere.Mie imi ramane doar sa locuiesc in chirie?
Va multumesc tuturor ! revendicare sau evacuare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:15, 8 Septembrie 2011
Revendicare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face o evacuare AuraRo AuraRo Buna ziua, Am si eu o problema: sunt proprietara unui ap prin contract de Vanzare cumparare (eu Aura l am cumparat singura necasatorita de la sotii Ionescu) ... (vezi toată discuția)
Evacuare ! stelutaalistar stelutaalistar Poate fi introdusa actiune in evacuarea unui imobil (o casa la curte ) de catre fiica (majora) si mama acesteia (fosta sotie a propietarului) de catre ... (vezi toată discuția)
Cum putem evacua persoane care stăpânesc un teren fara acte, noi având titlu... FLORYY2 FLORYY2 Buna ziua! Tatăl meu a primit TP pe o suprafața de 25800mp in anul1995.Dar in 1990 un nepot al sau a inceput sa_si construiască o casa, in baza unei ... (vezi toată discuția)