avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exista o legea cind firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exista o legea cind firma

EXISTA o lege cind firma isi schimba denumirea sa o pot da in judecata.AM semnat cu firma x un contract au trecut 7 ani de zile si cind am plecat din firma am cerut adeverinta era trecuta alte 4 firme eu nu am semnat contractul cu celalalte pot sa ma judec din urma exista o lege ptr conflict de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 8 Septembrie 2011
Eu iti recomand sa-ti faci ordine in idei si apoi sa adresezi o intrebare pe care sa o si putem intelege.
Un raspuns este pe jumatate primit daca sti cum sa pui intrebarea; de multe ori se intampla ca chiar tu sa sti raspunsul.
EXPLIC MAI CLARMAM SI GRABIT.AM semnat un contract cu o firma de paza ex firma x.AM lucrat 7 ani de zile si cind am plecat am cerut o adeverinta ptr somaj.IN adeverinta firma x care am semnat contractul mai era trecut inca 4 firme.EU lucram la alta firma nici nu am semnat contractul pe firma care am plecat.POT sa dau in judecata in final din urma angajatorul cu denumirile schimbate
Care ar fi motivul pentru care vreti sa-l dati in judecata pe angajator ? .... schimbarea denumirii acestuia nu necesita acordul salariatilor ...
cind firma isi schimba denumirea si fara sa semnezi nici un act la mina asta ma intereseaza poti sa dau in judecata angajatorul
elvis27 a scris:

cind firma isi schimba denumirea si fara sa semnezi nici un act la mina asta ma intereseaza poti sa dau in judecata angajatorul

Nu aveti castig de cauza in acest sens ... v-am explicat mai sus ca schimbarea denumirii angajatorului nu necesita acordul salariatului si nici incheierea unui act in acest sens cu salariatul.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la cim minculivia minculivia Buna ziua Numele meu e MINCU LIVIA si doresc citeva lamuriri cu privire la contractul sotului de munca Contractul propriu zis e incheiat pe firma DELAMOD ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)
Imi pot da angajatorul in judecata? pls!!!!help!!!! Letycia Letycia Buna ziua ! In iunie 2008 m-am angajat la o firma , am semnat un contract de munca in 3 exemplare , din care 1 trebuia sa imi revina mie dar care nu l-am ... (vezi toată discuția)