Am fost implicat intr-un accident auto in feb. 2010 pe soseaua Buc-Ploiesti. O femeie s-a rasucit cu masina pe pod la intrare in Bucuresti in dreptul magazinului Ikea si m-a lovit cu partea din fata a masinii sale in usile mele de pe partea dreapta. Din mine a ricosat inapoi pe sosea intr-un alt autovehicul avariindu-i bara spate si aripa spate(un pic indoita).
Politia a facut proces verbal si a amendat-o, urmand ca noi sa ne reparam autovehiculele pe RCA-ul dansei.
Am facut dosarele la [editat], dar celalalt autoturism a fost reparat pe casco, ulterior au luat banii de la [editat] dosarul fiind solutionat.
Eu nu am avut CASCO si nu a finalizat nimeni dosarul meu. Au trecut aproape 19luni de cand s-a produs accidentul si inca nu am fost despagubit. Am mers de nenumarate ori la [editat] si de 3 luni de zile dosarul este PRESOLUTIONAT urmand sa se faca un accept de plata pentru dauna.Am facut si o scrisoare catre CSA(comisia de supraveghe asigurari) si am primit raspuns favorabil(in noiembrie 2010). Le-am dus si lor([editat]) o copie dar nu a ajutat la nimic.
As vrea sa ii dau in judecata ca sa recuperez banii.Am un deviz stampilat de la un service autorizat cu avariile masinii mele.Am vorbit cu ei de multe ori si ultima data am amenintat ca o sa ii dau in judecata si o sa le cer despagubiri morale pentru ca isi bat joc de mine si speculeaza situatia sperand ca o sa renunt la caz.
Ce trebuie sa fac sa castig procesul cat mai repede?
PS: Nu stiu sigur daca am voie sa specific numele asiguratorului, dar as vrea sa nu fie cenzurat ca sa se stie toata lumea ce fel de firma este.
[Nota admin: cititi regulamentul de postare - aici se discuta problema juridica, nu implicarea unor persoane anume in ele]
Va multumesc dl. Artur pt sfaturile dvs. O sa ma duc la sediu CArpatica si o sa fac o cerere de despagubire si o convocare de conciliere(in dublu exemplar) dupa care o sa resesizez CSA despre situatia aceasta.... Am dat deja 2000ron unui avocat, o cunostinta, fara nici o chitanta, sa se ocupe de caz si a disparut din Romania si cazul a ramas in aer... si acum nu mai am bani de investit ....
Am cautat cu disperare model de cere de despagubire pentru Carpatica dar nu am gasit, asa ca am facut eu una avand ca modele cererile celorlalte firme de asiguratori. Problema este ca nu stiu cum sa formulez convocarea la conciliere. E obligatoriu sa fie intr-n fel anume sau o pot face cu cuvintele mele, mentionand articolele din lege?
si cum ii pot face sa imi dea numar de inregistrare?
Astazi am depus cerere de despagubire, convocarea la conciliere si le-am inregistrat la ei, in dublu exemplar. Apoi am fost si la CSA si am mai facut o reclamatie. O sa postez noutatile asupra acestui caz, dar directorul de la Carpatica mi-a zis ca nu o sa se intample nimic, ca au mai incercat si altii mai 'jmekeri' ca mine si cu avocati si tot nu si-au scos banii de la ei... Time will tell :luck:
Recuperare paguba
irbo
buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Dauna rca
patreze
Buna ziua!Am avut un incident rutier in timp ce ma deplasam cu masina din sens opus a a venit o masina mare incarcata cu pietre.In curba, masina incarcata ... (vezi toată discuția)