avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

Reglementarile noului cod civil privind custodia copilului comuna, se aplica si divorturilor vechi,?? adica am divortat in 2006 si copilul a ramas la mine.. tata nu si a cerut dreptul de vizita si nu a vizitat deloc copilul. poate cere acum custodie comuna, avand in vedere ca nu l a vizitat deloc ? baietelul are 11 ani. multumesc
Cel mai recent răspuns: ysis80 , utilizator 10:55, 9 Septembrie 2011
Sa va traiasca baietelul :)
Stimata doamna legea in cauza nu este retroactiva, de ci nu se aplica faptelor din trecut...
Cu stima,
va multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor fara divort? tifa tifa Se poate solicita custodia minorului, fara sa se fi cerut si divortul? Parintii minorului sunt casatoriti si separati, iar tatal solicita doar custodia ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna florin_tata florin_tata Ma intereseaza in mod deosebit aceasta problema . Prin sentinta judecatoreasca am obtinut programul de vizitare al fetitei asa cum l am cerut ( am cerut ... (vezi toată discuția)
Custodie comună în proces de stabilire paternitate Utilizator_cereopinie Utilizator_cereopinie Buna ziua! Am și eu un băiețel de un an și jumătate și am intentat proces pt stabilirea paternității și pensie alimentară. Menționez că s-a făcut ... (vezi toată discuția)