avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate cere anularea procesului verbal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate cere anularea procesului verbal?

ITM a dat o amenda firmei la care lucrez,in data de 29.08.2011, pe motiv ca nu a inregistrat 2 contracte de munca (unul din data de 16.08 cand s-a prezentat la servici persoana in cauza si cel de-al 2 lea de pe 22.08).Inspectorul care a intocmit p-v-ul a facut referire la un art. care nu mai exista dar a facut mentiunea ca amenda s-a aplicat "in baza art. X cu modificarile ulterioare".Se poate cere anularea p-v.-ului pe motiv ca a fost intocmit pe un art. care nu mai exista?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 9 Septembrie 2011
dumneavoastra aveti dreptul sa depuneti contestatie la instanta in termenul legal de prescriptie, si care apare si pe PV. de contracentie, insa doar instanta va aprecia daca admite sau nu o asemenea actiune..
E bine sa incercati, am mai intalnit cazuri, care s-au rezolvat cu succes,
daca nu va va incuviinta anularea pv. poate veti obtine macar diminuarea amenzii...
varificati daca mai va aflati in termen..si depuneti contestatie..
;)
multumesc frumos
Despre ce articol este vorba in acel proces-verbal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)
Exceptia de inadmisibilitate intr-o contestatie la executare iovita iovita Bună ziua, am pe rol un proces de contestaţie la executare pentru o amendă dată de Regia nationala de drumuri pe motiv că nu am avut rovigneta. Nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Informatii plangere contraventionala d_stanoi d_stanoi Speta Acum 2 ore am primit o amenda pentru depasirea vitezei in localitate cu 21 km/h si 3 pct penalizare, dupa ce am semnat pv (fapta era adevarata) am ... (vezi toată discuția)