avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

Buna ziua.
Sunt divortata de 2 ani si am un baietel de 8 ani care ,actualmente ,imi este incredintat spre crestere.
As dori sa stiu daca tatal copilului are posibilitatea, conform noului Cod Civil, sa obtina custodia comuna a copilului.
Mentionez ca tatal copilului locuieste in alta zona a orasului si ar fi complicat ca micutul sa vina la scoala de acolo. Scoala copilului este langa locuinta noastra.
Multumesc anticipat pt raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:13, 9 Septembrie 2011
Conform Noului Cod Civil va putea solicita custodia comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Sunt divortat si am un baietel de 3 ani si jumatate care ,actualmente ,este incredintat spre crestere mamei lui. As dori sa stiu daca am vreo ... (vezi toată discuția)
Apel hotarare stabilire program vizitare catalin_apostol catalin_apostol Sunt tatal unui baietel de 8 ani, care dupa divort, acum 2 ani, a fost incredintat spre crestere si educare mamei. In acest an, in baza noul cod civil am ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila privind tutela lili90 lili90 Am un copil minor care nu si-a vazut tatal niciodata pentru ca nu a fost interesat de copil (nu am fost casatoriti). Am obtinut incredintarea minorului, ... (vezi toată discuția)