avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... informatıe
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

informatıe

Va rog cum pot sı ce trebuıe sa fac sa preıau o fırma care nu a avut actıvıtate
deoarece as dorı sa ıncep cat maı repede sa functıonez sa pot castıga o paıne daca fac comert fara acte stıtı sı dvs ce pot patı
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalina Cibotariu , Avocat 14:31, 9 Septembrie 2011
olirodi a scris:

Va rog cum pot sı ce trebuıe sa fac sa preıau o fırma care nu a avut actıvıtate
deoarece as dorı sa ıncep cat maı repede sa functıonez sa pot castıga o paıne daca fac comert fara acte stıtı sı dvs ce pot patı
Multumesc

In cazul in care firma despre care vorbiti este deja infiintata (CUI, sediu social, etc), puteti prelua societatea printr-un contract de cesiune de parti sociale prin care, asociatii/asociatul firmei deja existente, vinde partile sociale catre dumneavostra, astfel deveniti unic asociat. Atentie! Nu puteti avea calitatea de asociat unic decat intr-o singura societate comerciala.

Procedura la Registrul Comertului dureaza intre 30-45 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare srl damian_25 damian_25 Buna ziua . Am nevoie de un SRL . Pentru nu a imi mai face unul , stiind un prieten care are il are deja facut , l\'am intrebat daca nu il vinde , si a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociat unic si administrator la srl tudor84 tudor84 buna ziua.sunt asociat unic si administrator al unui srl-d si doresc sa predau ambele functii altei persoane deoarece nu pot lua indemnizatia pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Posibile probleme la cedare srl datorii mici? marycompany2000 marycompany2000 Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri. Am un SRL care nu mai are activitate de 3 ani, cu datorii mici la stat (aprox 900 ron) si fara datorii la ... (vezi toată discuția)