avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructie Bucuresti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructie Bucuresti

Salut,

Astept aprobarea unui PUZ pentru un teren pe care doresc sa construiesc de .. f.mult timp. Consilierii se abtin la vot, fara insa a motiva sau cere modificari ale proiectului.
Se poate grabi in vreun fel votul CGMB?

Care sunt riscurile (maxime, dar realistice) cand construiesti fara sa respecti intocmai indicatorii urbanistici?

Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
flaviusro, utilizator
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 20:30, 9 Septembrie 2011
-in primul rand nu se pot face presiuni asupra celor care trebuie sa voteze, iar asta in conditiile legii ar insemna infractiune...
-in al doilea rand riscurile sunt multiple, pentru cel care construieste fara sa tina seama de prevederile legale, indiferent de natura acestora
riscati demolarea constructiei.
dar nu inteleg deoarece chiar acum fac si eu un puz pentru cineva,e adevarat nu in bucuresti,dar la consiliu n-ar trebui sa fie probleme deoarece acolo se merge cand ai deja toate avizele,vorbiti cu arhitectul sa vada daca plansa este cum vor cei de la consiliu,noi am avut la fel si era o problema la plansa,puteti face o cerere scrisa si cereti nr. de intrare, prin care cereti informatii despre dosarul d-voastra,sunt obligati sa va raspunda,in legatura cu celalalt aspect riscati demolarea constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Casa construita in extravilan bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziiua, doresc si eu asistenta din partea cunoscatorilor intr-o problema de interes personal! In primul rand as vrea sa-mi spuneti daca detin o ... (vezi toată discuția)