avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... USA INCHISA INAINTE DE DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

USA INCHISA INAINTE DE DIVORT

Buna seara!Sunt casatorit legitim de 2 ani +concubinaj 5 ani.Sotia mea detinea un teren in timpul concubinajului pe care am facut o casa in perioada concubinajului.eu lucrez in constructii si am facut toate finisajele interioare+inca o casa pe numele mamei ei in provincie.In momentul de fata eu locuiesc la casa din provinciesi sotia ma ameninta ca ma da afara cu politia.este posibil sa ma dea afara inainte de divort ?am martori ca tot timpul am avut servici ,am adus bani in casa si am facut toate finisajele la casa parter+1 din bucuresti si la casa din provincie.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:53, 9 Septembrie 2011
domiciliul de pe buletin unde este?la soacra d-voastra sau unde ati locuit cu sotia?
unde am locuit cu sotia,in casa din bucuresti.
atunci mergeti acolo,pana la divort nu poate sa va dea afara,este domiciliul conjugal.
:hm: Din casa din provincie sotia nu va poate da afara nici cu slujbe. Mama dansii e in masura ca si proprietar sa ceara in instanta evacuarea dvs sau revendicarea casei ( dupa caz). Oricum, va dura si puteti cere tot de la mama c/val investitiilor facute in casa
Cat nu mai locuiti in casa din Bucuresti, sotia nu e obligata sa va primeasca o data ca ati ales sa nu mai locuiti acolo ( ati renuntat la posesie), apoi e bunul ei propriu si apoi nici buletin nu mai aveti la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si problema custodiei nik_andra nik_andra Buna ziua! Sunt cetatean englez si sunt casatorit cu o romanca de 7 ani, in urma casatoriei avem 2 copii de 5 si 6 ani. In primul rand doresc sa divortez ... (vezi toată discuția)
Divort stancu_sergiu stancu_sergiu Am o nelamurire, sunt casatorita de 7 ani si vreau sa divortez dar problema e urmatoarea eu stau cu sotul in casa soacrei, adica sunt cu adresa din buletin pe ... (vezi toată discuția)
Divort fara citatie nelu1976 nelu1976 buna seara!la prima infatisare la un divort este o problema daca ma prezint fara avocat?mentionez ca am aflat ca procesul este in judetul calarasi noi avand ... (vezi toată discuția)