avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA importuri extracomunitare(China)
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

importuri extracomunitare(China)

Se plateste TVA, in momentul intrarii in tara, pentru subansamblele ce urmeaza a deveni produse finite in Romania?
Cel mai recent răspuns: colipici , utilizator 01:42, 10 Septembrie 2011
Da si TVA si taxa vamala. [ link extern ]
Pentru orice import (a nu se confunda cu achizitiile intracomunitare) se platesc in vama drepturile vamale si tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru achizitie din turcia? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul unei achizitii de materiale textile din Turcia, un SRL din Romania, platitor de TVA, ce taxe va avea de platit ? Ma gandesc daca se pune ... (vezi toată discuția)