avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune intre 2 frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune intre 2 frati

Buna ziua.Tatal meu a fost dat in judecata de catre fratele sau in legatura cu succesiunea dupa moartea bunicilor.Trebuie sa imparta pamantul mostenit.Ma intereseaza cum se ia decizia de impartire,in conditiile in care este situat in locuri diferite in sat(inclusiv in spatele casei mostenite de tatal meu de la bunici,un pogon a fost transformat in plantatie de salcam de tata).Trebuie sa se pune amandoi de acord?Ce se intampla in cazul in care unchiul meu vrea in spatele casei,dar tata nu este de acord?Tata poate bloca procesul de succesiune in cazul in care nu se vor intelege?Pentru cat timp?Cheltuielile de judecata vor fi suportate de amandoi in cazul succesiunii sau doar de tatal meu,pentru ca el a fost dat in judecata?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate!
Cel mai recent răspuns: mhlcarstea , utilizator 19:04, 11 Septembrie 2011
Multumesc pentru toate lamuririle.Vom angaja un avocat.Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Amza Valentin Amza Valentin Buna ziua. As dori sa aflu cum trebuie sa procedez sa ies in indiviziune in situatia urmatoare: bunici mei au cumparat o casa cu etaj de la niste unchii cu o ... (vezi toată discuția)
Ajutor, sunt disperata! Anomiskaracuda Anomiskaracuda Cum se poate imparti un teren de 260 metri patrati plus casa in doua? Cadastristul ne-a facut schita de dezmembrare , dar primaria nu ne-a dat certificatul de ... (vezi toată discuția)