avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... procedura de insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

procedura de insolventa

Buna ziua!
Sunt sotia unui patron de srl care a deschis procedura de insolventa, dar care din toate semnalele pe care le am, a cam dorit sa ajunga aici. De ce zic asta, deoarece, avand multe datorii la stat si fiind in incapacitate de plata, acesta a fost sfatuit de catre un avocat sa inceapa acveasta procedura. Nu pot dovedi nimic, dar stiu ca sotul meu a mai vandut la "camatari" o firma in aceasii situatie acum 6 ani.
Ce pot face eu sa vin de hac acestui "nemernic"?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 15:35, 10 Septembrie 2011
Buna ziua,
Stimata doamna....sa inteleg ca sotul dumneavoastra este <nemernic>????
In relatiile de familie, sotii trebuie sa dea dovada de intelegere si ajutor reciproc...
Cat despre speta, in sine, ar fi bine sa il ajutati pe sotul dv. sa se lecuiasca de a mai avea de aface cu camatari etc...
Mare atentie, la ce precizati referitor la situatiile intentionate pe care sotul dv. le are referitor la insolventa si la sfaturile pe care i le-ar fi dat un avocat, e caz de puscarie, si trebuie sa va asigurati afirmatiile prin dovezi...(mai pe intelesul dv. vorbim de evaziune fiscala si spalare de bani...)
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea insolventei debitorilor ...ca santaj sau chiar realitate discover discover Buna seara , incep acest mesaj cu un citat preluat de pe acest site si care imi da ocazia sa prezint situatia mea si sa pun cateva intrebari. \"......Av. ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor anger anger buna...sunt din republica moldova si sunt casatorita cu romin,as vrea sa stiu ca in cazde divort am drepturi asupra copilui sau cum este legea in rominia si ce ... (vezi toată discuția)
Disperarea unei mame cu unicul fiu in arest preventiv elenacarmenv elenacarmenv Buna ziua .. Sunt mama unui tanar de 23 de ani care, a facut prostioare ca orice tanar din ziua de azi, dar acum a intrecut orice masura. In ianuarie 2016 a ... (vezi toată discuția)