avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat sa cer? Negociere salariu: absolvent master in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat sa cer? Negociere salariu: absolvent master in domeniu, un an experienta, domeniul: consultanta fonduri europene

Buna ziua din nou.

Imi poate spune cineva cam cat as putea cere pentru un post de Consultant fonduri europene la o firma privata avand in vedere ca am studii in domeniu (master) si cu un an experienta profesionala?



Cu mare placere! :)

Va mai asteptam, pentru ca intotdeauna va fi cineva aici care sa raspunda intrebarilor Dvs.
1. Stiti cum e vorba: nu conteaza cine cere conteaza cine da.
2. Puteti sa cereti mai mult ca sa aveti de unde sa scadeti.
fergus a scris:

Poate ar trebui sa mentionez ca:
1. e vorba de un loc de munca in Iasi. :D
2. un absolvent de master are 2*minimul brut pe aconomie, adica 2*670...? adica vreo 1000 si ceva NET.
3. stiu sigur ca o colega de servici ia `magnificul` salariu de 800 lei/luna.
4. as vrea sa cer 1460, dar am emotii si pentru astia.

In conditiile legii, cat ar fi mnimul obligatoriu pe care firma trebuie sa mi-l dea? NET.



Interesati-va daca in firma exista un contract colectiv de munca /unitate,sau ramura ,caci acolo apar si coeficientii de ierarhizare in functie de nivelul de instruire,dupa care se stabileste nivelul salariului minim din grila de salarizare pt.orice functie existenta in organigrama,pornind de la minimul brut /economie.
La angajare,de regula ,se ofera acest minim pentru posturile de nivel entry -level.(experienta 1-3 ani).Intre salariul minim si cel maxim din grila,pt. o functie, ecartul este de regula de 20-25%
Oricum,daca vorbiti despre Iasi,nu va puteti astepta pt. inceput la mai mult de max. 1300-1350lei brut.Cu cat veti cere mai mult,cu atat va scadea sansa dvs. la angajare.Angajatorul nu este dispus sa ofere din start f. mult,decat in anumite conditii,de ex.ati fost racolat de la concurenta, sunteti recunoscut in domeniu,aveti o specialitate de nisa pt. care nu prea exista specialsti pe piata.Daca performantele dvs.vor vorbi ulterior,probabil ca si salariul va creste!
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 16% , dar daca n-am profit mai platesc ceva? mariamem mariamem Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare : ce se intampla daca aleg sa platesc impozit pe profit , dar nu am inregistrat nici un profit, din contra, am ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu lucrez o firma privata. De 2 ani am salariul de 800 de lei(salariul net adica bani in mana). In februarie am fost la domnul director sa ii cer ... (vezi toată discuția)
Venit avocat societate avocatura Kino29 Kino29 As dori sa stiu cam care este salariul pe care il poate oferi o societate de avocati -internationala unui avocat care cunoaste bine si 2 limbi straine si cu o ... (vezi toată discuția)