avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

O firma X amana procesul de insolventa,intre timp se schimba sediul social, se cesioneaza partile sociale,se radiaza firma , ce se intampla cu insolventa???
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:04, 11 Septembrie 2011
Cred ca se trece la faza ulterioara - lichidarea! De fapt este ceva mai complexa situatia! Sunt mai multi factori de care ar trebui sa se tina cont. Indeosebi intereseaza cina a deschis insolventa, pentru ce, frauda, etc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
rtek, utilizator
se anuleaza in instanta radierea si se revine la dosarul de insolventa.
De fapt cine a facut gogoasa asta o sa aibe si dosar penal.; cand s-a facut dizolvarea -lichidarea -radierea societatii s-au dat niste declaratii pe proprie raspundere potrivit carora societatea nu are datorii fata de buget sau terti.
Show-ul va fi si mai mare daca dosarul fiscal nu s-a transferat de la fostul sediu la noul sediu.
oricum miroase a parnaie de la o posta, cautati-va avocati buni de pe acum 111
Problema poate sa fie nitel nuantata. Pentru radierea societatii printr-o metoda clasica( prevazuta de Legea 31/1990) este nevoie in orice caz de un certificat de atestare fiscala. Daca la documentatia care a stat la baza radierii exista un asemenea act emis de ANAF atunci chestia cu raspunderea parerea mea este ca e destul de greu de stabilit, mai ales daca au trecut termenele legale in care se putea face opozitie. Este clar ca va fi nevoie de niste avocati buni specializati pe procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare si radiere firma aflata in litigiu fuzzy fuzzy Dragi colegi, intrebarile sunt urmatoarele: 1. daca o firma ce are un litigiu de munca pe rol se lichideaza si se radiaza, mai poate fi trasa la raspundere in ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate teodora g teodora g buna ziua.o societate care are ultimul termen la tribunal in septembrie si se radiaza a avut raport de inspectie fiscala cu decizie de impunere confirmata ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)