avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme companie cablu si internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme companie cablu si internet

Cer sfatul in legatura cu o problema pe care o am si de un an de zile nu am reusit sa o rezolv. In luna mai a anului 2010 a venit un baiat la mine la usa si a intrebat daca nu doresc serviciile de la o anumita firma de tv. cablu si internet. Am fost de acord sa am doar serviciul de internet iar pentru aceasta mi s-a facut un contract in care apare clar ca doresc doar acest lucru. Dupa o luna si jumatate am fost la sediu la ei sa ma interesez ce se intampla deoarece nu a mai venit nimeni la mine sa imi instaleze serviciul cerut. Ei nu mi-au gasit contracul iar de inregistrat in calculator nu era inregistrat nimic, asa ca le-am zis ca renunt la contract, adica renunt la ceva ce pentru ei era inexistent. M-am trezit apoi cu o factura in posta de la ei dupa 5 luni in care mi se cerea sa platesc factura emisa pe numele meu. M-am dus la ei sa ma interesez ce ii cu factura facuta. Mi-au zis ca este pentru serviciul de televiziune . Le-am spus ca la mine nu a venit nimeni sa imi faca un proces verbal de instalare si ca sunt curios daca ei il au . Am facut cerere sa vad si eu procesul verbal si am fost instiintat dupa aproape un an ca s-a gasit procesul verbal iar cand l-am vazut si eu, am vazut si semnatura falsa si faptul ca apare serviciul de cablu instalat .Un contract nu este valabil decat cu procesul verbal de instalare iar pentru aceasta s-a facut unul pe numele meu fals. S-a gresit in procesul verbal de instalare pana si serviciul pe care il doream initial. Am fost la cei ei la sediu in incercarea de a anula contractul dar nu am reusit. Raspunsul lor a fost ca se poate anula doar prin hotarare judecatoreasca. De un an de zile tot incerc si nimic. Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Daune se pot cere pentru asa ceva ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 00:08, 26 Septembrie 2011
faceti plangere penala,va constituiti parte civila si cereti daune morale
Daca o sa incep demersurile necesare iar intre timp firma de cablu o sa imi anuleze contractul, o sa pot continua ceea ce am inceput sau tot ce am facut pana atunci o sa fie fara nici un rost ? . Dupa anularea contractului se mai poate face ceva ? Desi m-as mira sa il anuleze deoarece de un an si ceva incerc si nu s-a rezolvat nimic. Totusi as dori un raspuns. Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
cosminsalagean, utilizator
da....
e o problema mare cu aceste companii de telecomunicatii,care taie si spanzura in aceasta tare.ei au puterea fara ca justitia sa ii poata trage la raspundere.ei platesc si avocati si judecatori'
nu inteleg de ce OPC-ul nu ia masuri,avand avand atatea reclamatii la adresa lor.
problema mea e la fel de grava.de un an am deschis proces impotriva lor,dar se bate pasul pe loc.mie mi-au facut contract pe numele meu,dar cu semnatura clara a altei persoane,pe care o cunosc,cazandu-l la mine in casa,eu lucrand in italia.
si....culmea justitiei
martorul si avocata ce am mandatat-o,a indicat persoana falsului,iar judecatorul,a spus ca din moment ce l-am primit in casa,am fost si de acord sa faca contract de instalare internet ,telefon.
asta,dupa a 6a sedinta,totusi a acceptat ca la urmatoarea sedinta sa se prezinte acea persoana,sa se faca verificare de scripte.
dar ce e dubios,este ca am aflat de acest contract i ian 2009,in urma eliberarii casei,a acelei persoane,negasind nici un cablu instalat in casa,daramite telefon????.si apoi,procesul s-a deschis cu ordine presidentiala,sau ceva de genul,nu tin minte cuvantul corect,iar acasa inimi vin in continuare facturi,care,de la 800 ,au ajuns la cca 5000

Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
camicr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In situatia de a plati servicii de care nu am beneficiat plaura plaura Eram clientul unei companii care presteaza servicii de telefonie si internet.De mai bine de 13 ani,aveam contract doar pt serviciul de telefonie, de vreo 8 ani ... (vezi toată discuția)
Rcs rds mihaelllatya mihaelllatya Am facut un contract cu RCS RDS pentru cablu si internet. Dupa 2 zile a venit un domn care a verificat ceva si m-a anuntat ca nu exista port (sau ceva de ... (vezi toată discuția)
Actionarea in judecata a unei companii walter67 walter67 Buna ziua! Voi expune mai jos cazul meu care, cred eu, nu e iesit din comun, deaceea sper ca daca cineva s-a intalnit in practica cu asemenea situatie, va rog ... (vezi toată discuția)