avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... copil in plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

copil in plasament

Mi-ati putea spune care sunt actele si conditiile pentru luarea unui copil in plasament? Unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delicatete , utilizator 20:50, 13 Septembrie 2011
la primaria unde aveti domiciliul sau la directia generala de asistenta sociala si protectia copilului din judetul/sectorul unde aveti domiciliul.
multumesc pt raspuns
la DGASPC judetul dumneavoastra.
dar eu cred ca v-ati gindit la asistenta maternala,nu-i asa?
intrebati cind se fac cursurile respective,etc.
vreti sa spuneti ca trebuie facute anumite cursuri in domeniu?
Nu mai este ca inainte...doar pui dosarul, indeplinesti anumite conditii si poti lua un copil in plasament?
cam da.

Alte discuții în legătură

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ... Simona 1985 Simona 1985 Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent maternal la domiciliu prin colaborare cu alta firma cerandu mi sa imi fac pfi.M ar ... (vezi toată discuția)
Plasament deliamanuela deliamanuela intrebarea mea este urmatoarea:pot da in plasament simplu un nou nascut unei familii care nu este ruda cu mine si nici din aceeasi localitate?cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)