avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... copil in plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

copil in plasament

Mi-ati putea spune care sunt actele si conditiile pentru luarea unui copil in plasament? Unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delicatete , utilizator 20:50, 13 Septembrie 2011
Deci multa umblatura...si rezultate putine...
Ma gandeam ca poate fi o sansa de a castiga niste bani mai usor,...dar se pare ca visul nu va deveni realitate...
Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ... Simona 1985 Simona 1985 Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent maternal la domiciliu prin colaborare cu alta firma cerandu mi sa imi fac pfi.M ar ... (vezi toată discuția)
Plasament deliamanuela deliamanuela intrebarea mea este urmatoarea:pot da in plasament simplu un nou nascut unei familii care nu este ruda cu mine si nici din aceeasi localitate?cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)