avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

maternitate

sunt studenta in anul IV zi,buget si daca nasc inainte de licenta as vrea sa stiu daca pot sa primesc indemnizatia pentru cresterea copilului.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:32, 12 Septembrie 2011
Veti primi 600 de lei drept indemnizatie.
... la care se adauga si alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana ce copilul va implini 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lauricafl lauricafl Buna ziua. Daca o persoana este studenta la zi, fara plata are dreptul al indemnizatie de crestere copil? Mentionez ca persoana in cauza urmeaza sa nasca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cristina_rucxoiu cristina_rucxoiu Buna! Vreau sa ma lamuriti si pe mine daca se poate.Sa va spun despre ce este vorba. In urma cu 2 luni si ceva am aflat ca sunt insarcinata.Sunt studenta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc si concediu de maternitate - studente alinutzadeloiu alinutzadeloiu Buna ziua ! As avea si eu o intrebare. Sunt studenta in anul 2 la facultate de stat, la zi, buget si am aflat de curand ca voi deveni si mamica. Din cate ... (vezi toată discuția)