avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca sunt in CCC pot derula afaceri prin firma mea?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca sunt in CCC pot derula afaceri prin firma mea?

Mentionez ca sunt doar proprietar, nu sunt eu administrator .Pot sa semnez facturi, contracte?
MirceaSCALAT:
1. CCC = concediu crestere copil.
2. Cine urmareste permenent aceasta sectiune de forum stie ce inseamna.
3. Prescurtarea s-a facut din necesitati de timp si spatiu.
4. Alte initiale folosite aici:
CCM = contract colectiv de munca;
CIM = contract individual de munca.
CatalinBH a scris:

Mentionez ca sunt doar proprietar, nu sunt eu administrator .Pot sa semnez facturi, contracte?

In situatia data, persoana <CatalainBH> fiind in concediu de cresterea copilului, si fiind ASOCIAT (proprietar de capital social) nu are cum legal sa fie facturier (intocmeste facturi) si nici acent comercial delegat ca sa intocmesca/semneze contracte, neavand calitatea de ADMINISTRATOR.
Daca va avea calitatea de administrator poate sa faca ce doreste fara sa fie remunerart si sa aiba grija de copilul de pe urma caruia beneficiaza de concediu pentru crestere (CCC)
:"> scuze ca intervin fara a fi legat de proiblema CCC si semnarea documentelor mentionate.Problema mea este : cum adica nu pot:( semna o factura sau un contract daca nu sunt ADMINISTRATOR?
Daca administratorul v-a imputernicit puteti sa semnati.
In situatia in speta! Persoana care intreba afirma ca nu este administrator si nici salariat fiind in Condeciu CC. In atare situatie nefiind nici macar administrator, nu are cum sa semneze documente de livrare ori contracte ale firmei la care este Investitor/Asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic-angajat pe firma lui suciugeorgeta suciugeorgeta Un administrator de firma poate fi angajat pe firma lui ca director general??? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru asociat srl carin carin Poate o persoana aflata in concediu pentru cresterea copilului sa devina asociat la un srl fara a pirde indemnizatia si drepturile aferente? (vezi toată discuția)
Compatibilitate statut de administrator cu concediul de crestere copil anca332 anca332 Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la unei societati comercile si sunt angajata cu contract de munca in functia de manager. In luna iunie 2016 ... (vezi toată discuția)