avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

va rog frumos spuneti-mi si mie daca zic bine
acum lucrez contabil undeva.sefii au anuntat ca vor sa ma dea afara sa imi caut un loc de munca,inca nu am gasit. vor sa angajeze pe altcineva pe acelasi post de contabil.
am dreptul la somaj? in ce conditii ma pot da in somaj? nu semnez demisia.
cu ce articol sa cer ma dea afara?am continuitate in munca de 2 ani fara intrerupere.spuneti-mi va rog cum sa cer somaj daca nu se restructureaza postul?
multumesc

Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:33, 14 Septembrie 2011
Multumesc @freeelis pentru precizarile facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj adina23 adina23 Buna seara, Am o necalritate ceea ce priveste somaj, am 12 luni lucrate la o firma, vrea sa imi desfaca contractul cu Lit. I, zice acest adm, care nu stie ca ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccm oana27 oana27 buna ziua am un baietel care implineste 2 ani pe 31.05.2009, as dori sa stiu la ce data ar tb sa-mi fac cererea de reincadrare la locul de munca? in cond in ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma dea afara, ce sa fac? miri88 miri88 Buna seara. Lucrez ca sofer distribuitor la un depozit de medicamente. Acum 2 zile am primit o veste de la seful meu direct : ma da afara. Am fost invitat sa ... (vezi toată discuția)