avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu proprietar apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu proprietar apartament?

Fac dezbatere succesorala dupa sotul meu decedat. Am aflat intamplator ca el ar fi avut un apartament in Bucuresti. Cum pot afla daca sotul meu a detinut un apartament in alta localitate decat cea de domiciliu? Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:46, 12 Septembrie 2011
Directiei finantelor publice locale din acea localitate (trebuie sa fi platit impozit pe apartamentul respectiv, nu aveti chitante, ceva, pe acasa?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire marius_szoke marius_szoke buna ziua,Marius din Brasov.am o scurta intrebare cu privire la un drept de mostenire.am un unchi,de fapt e frate cu bunicul meu,deci e unchiul tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Mostenire, testament cornis cornis BUNA ZIUA ! In urma cu un an a decedat unchiul sotiei mele si care doi ani de zile a trait ajutat de un aparat pt respirat el avand afectiuni pulmonare. Mai ... (vezi toată discuția)