avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata cass si pensie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata cass si pensie

Lucrez la o sucursala a unei societati nationale. In vara, inainte de a pleca in concediu am fost la Casa Judeteana de Sanatate pentru a depune cererea pentru obtinerea cardului de sanatate. Am aflat ca societatea nu a mai platit cass-ul de aproape doi ani. Am aflat ca nici contributiile pentru pensie nu au mai fost platite, cam de acelasi timp. Pe fluturasul meu de salariu sunt oprite toate contributiile. Ce implica acest fapt? Nu vreau sa ma trezesc atunci cand ies la pensie si nici, Doamne fereste, sa am nevoie de o internare in spital sau o operatie ca nu am cotizatiile platite la zi. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: babaangi , utilizator 14:48, 12 Septembrie 2011
Daca firma nu a platit dar vi s-au retinut acele contributii, e treaba firmei cum raspunde fata de finante. Nu va afecteaza.
Multumesc! Dar cardul de sanatate nu pot sa-l ridic! Iar daca plec de la aceasta societate plata contributiilor o sa fie la zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate oprit de spitalul la care s-au facut analize kubolens kubolens Buna ziua, Am o colega a carei mama a facut niste analize medicale si un rmn (pentru care am inteles ca a fost internata). A prezentat cardul de sanatate la ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr. 658/30.04.2009: ce urmeaza? Sorin D Sorin D Buna ziua la toata lumea, nu stiu daca s-a mai discutat pe tema asta, am dat search dar nu am gasit nimic: Deci, a fost publicata in M.O. din 30.06.2009 ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii la stat. angajatul? AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am aflat din intamplare de curand ca firma la care lucrez nu a platit darile catre stat pt angajati: somaj, CAS, etc. Ce inteleg eu de aici este ... (vezi toată discuția)