avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA buna ziua
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

buna ziua

Sotul meu a lucrat la o firma de transport international.A fost 6 saptamani plecat afara.Firma la care a lucrat are contract cu o alta firma din luxemburg care de dadea curse.Dupa 6 saptamani sa intors in tara si patronul ia zis ca ii da banii dupa 15 august.Nici in ziua de azi nu i-a dat banii si il tot amana.Am sunat la itm si nu apare cum ca a lucrat la firma respectiva,doar unde a lucrat inainte.Acum doamna "patroana" ii spune ca un bon de autostrada si un cmr nu le gaseste,dar cand era plecat ia ia zis sotului meu sa le dea dispecerului ca apoi acesta o sa i le trimita ei.Ce poate sa faca sa isi reupereze banii?
Patroana acum pretinde sa ii traga din bani TVA-ul pt CMR si autostrada.Cum se calculeaza TVA-ul?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:53, 17 Septembrie 2011
Contract individual de munca a semnat cu angajatorul? Sotul are si el o copie a cim-ului?
da a semnat contract si are si copi dupa cmr si dupa diagrame
nu ma poate ajuta nimeni
Trebuie sa actioneze angajatorul in judecata pentru plata drepturilor salariale.
Sa revina si la ITM si sa le depuna, alaturi de sesizare, copie dupa contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facit? West2 West2 Buna ziua. Soția mea a lucrat o luna la un magazin de cartier și în intervalul aceste nu ia făcut carte de munca și nici bani nu ia dat,invocând diverse ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)
Scrisoare transport - cmr fanatik fanatik Buna ziua, Am o problema legata de o firma de transport, care a efectuat pentru firma noastra curse internationale. Problema este ca pana acum au fost corecti ... (vezi toată discuția)