avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aprobare mars/protest impotriva etnobotanicelor.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aprobare mars/protest impotriva etnobotanicelor.

Cine imi poate forumula si mie o cerere catre primaria Buzau si Jandarmerie spre aprobarea unui protest al unui grup de tineri nationalisti autonomi importiva vanzarii de etnobotanice?
Doresc o cerere buna pusa la punct si sa stiu unde tre sa merg sa depun si ce trebuie sa fac in continuare.
Va multumesc nespus de mult!
Fac asta voluntari cat si cei ca mine, va rog si pe dumneavoastra sa ma ajutati in masuri legale tot voluntar spre binele tineretului Romanesc.
Cu stima,

Marius Tranca - Buzau

P.S.: rog sa imi raspundeti cat mai repede deoarece protestul il avem programat la sfarsitul saptamanii. As dori o cerere tip care sa o completez si sa o depun unde ma indrumati.

Cel mai recent răspuns: xela2you , utilizator 12:36, 13 Septembrie 2011
[ link extern ]

Se depune la Primarie si la unitatea de jandarmerie cu cel putin 3 zile inainte.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Va multumesc foarte multe domnule avocat. =D>
Nu ati putea face un mars si pentru aplicarea legii ce interzice comertul alchoolului catre minori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie protest antip2014 antip2014 Buna ziua, Am o neclaritate in legatura cu raspunderea legala pe care organizatorii unui protest o au in cazul in care in grupul de protestanti se ... (vezi toată discuția)
Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Plantele "vesele" Alexandru-Gabriel Alexandru-Gabriel Zilnic vad in ziarul local un enorm titlu si expresiv,urmat de un articol rupt din filmele de groaza. O noua victima a plantelor de \"vise\" - ... (vezi toată discuția)