avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog sa mi spuneti ce se intampla daca intr-o cerere de divort se constata ca au fost facute declaratii false
Cel mai recent răspuns: Anjelique , utilizator 18:03, 12 Septembrie 2011
nu. dacă nu sunteți de acord cu cele arătate în cererea de divorț și sunteți parte în proces puteți formula întâmpinare prin care să spuneți care este de fapt realitatea și să aduceți dovezi în acest sens.într-o cerere de chemare în judecată fiecare afirmă ce dorește, rămâne ca ulterior să și dovedească ceea ce spune. instanța în baza probelor administrate în cauză decide dacă are sau nu dreptate.
Nimic, in marea majoritate a divorturilor se folosec martori falsi , declaratii false , pana acum nu am auzit sa fie nimeni pedepsit . Paharul acesta l-am baut si eu , fostul meu sot a adus un martor in care a zis ca eu faceam nu stiu ce prin Italia , bineinteles ca nimic nu era adevarat , daca aveam de facut , faceam aici in Romania , nu trebuia sa merg la 3000 km distanta ... :) iar judecatorul nici macar nu l-a intrebat in ce perioada a fost martorul , macar atat , iar eu bag mana in foc ca acel personaj platit nici macar nu stie une este Italia pe harta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
Mai pot obține ceva din ce mi se cuvenea dacă sora mea vitregă a dezbătut succesiunea mințind că e singurul copil, după care vândut tot? Cristi1978 Cristi1978 Dacă nu am fost înștiințat de moartea tatălui, în 2011,iartattal fiind recăsătorit și avind o fata din aceea căsătorie, soră vitregă a făcut ... (vezi toată discuția)
Declaratii false in procesul de partaj aniella70 aniella70 Buna ziua ! ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot din data de 18.02.2013 . Cererea de chemare in judecat a fost facut de el dar in cererea respectiv nu ... (vezi toată discuția)