avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura fara contract
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura fara contract

Firma noastra...presa... la alegerile locale din iunie fara sa incheie un contract cu PSD, doar pe intelegere verbala, a prestat servicii de publicitate in ziar PSD-ului.Insa cand delegatul nostru a trimis factura pentru serviciile prestate in valoare a de aproximativ 500 mil. acestia au refuzat sa o semneze.Banii nu au fost decontati cum era de asteptat dar factura a fost inregistrata in contabilitate si prin urmare si decontul de TVA s-a incarcat cu TVA colectata aferenta (80 mil). Putem actiona in instanta PSD-ul?Dar sa stornam factura? Mentionez ca situatia prezentata este reala.
Cel mai recent răspuns: ebaeba , utilizator 00:00, 7 Septembrie 2004
bineinteles ca puteti sa stornati factura,mai bine zis puteti sa o anulati avand toate cele trei exemplare la dispozitie, cat despre banii pe care urmeaza sa ii incasati, ii treceti in "caietul de tepe".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara contract anonim anonim Firma noastra...presa... la alegerile locale din iunie fara sa incheie un contract cu PSD, doar pe intelegere verbala, a prestat servicii de publicitate in ... (vezi toată discuția)
Stornare factura in iulie emisa in iunie ioanaep ioanaep stie cineva sigur cu se procedeaza in cazul in care o factura emisa in iunie treb stornata in iulie? Se foloseste tva 19% pentru stornare sau 24%. Pentru mine ... (vezi toată discuția)
Storno factura veche carsim4 carsim4 In 2010 luna decembrie o societate comerciala a emis o factura de servicii catre o firma din UE (declarata in 390). Se poate storna aceasta factura in anul ... (vezi toată discuția)