avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai am dreptul la somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai am dreptul la somaj?

Buna ziua !
Va cer sfatul in legatura cu o problema legata de somaj.
In perioada oct.2010- 1mai 2011 am fost trimis in somaj,pe un an de zile.
La data de 1 mai am intrerupt somajul,si sunt angajat cu perioada determinata la o firma,pana la 1 octombrie.Contractul nu se va mai prelungi.
Intrebarea este,daca mai am dreptul la somaj?
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:09, 13 Septembrie 2011
Daca somajul a fost suspendat pentru ca v-ati angajat cu CIM pe perioada determinata sub un an de zile, la expirarea perioadei pentru care ati fost angajat somajul va fi reluat de unde a fost suspendat beneficiind de lunile somaj ramase neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj mariasebestyen mariasebestyen Buna, as vrea sa-mi dati un raspuns la urmatorul caz- un angajat intra in somaj in 2009, isi intrerupe somajul in 2010 si lucreaza 6 luni cu contract pe ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cm pe perioada determinata elis57 elis57 Incepand cu luna aprilie 2011 am intrerupt somajul cu un contract de munca pe perioada determinata de 4 luni . La expirarea contractului de munca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Somaj alf36 alf36 Buna ziua. Am nevoie de o informatie legata de ajutorul de somaj. La 2 luni de la intrarea in somaj , daca obtii un nou loc de munca si la mai putin timp ... (vezi toată discuția)