avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment-inscriere creanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment-inscriere creanta

va rag sa-mi spuneti si mie unde pot gasi in lege cu ce fel de creante ma pot inscrie in cazul in care debitorul a intrat in faliment ? mentionez ca la 25. 03.2011 a intrat in insolventa iar in feliment la 10. 08.2011. creanta este nascuta anterior deschiderii procedurii ...adica in 15.06.2010. ma mai pot inscrie ca acesta creanta ?
Cel mai recent răspuns: petrisor65 , utilizator 08:06, 15 Septembrie 2011
Teoretic ati iesit din termenul de depunere a cererii de admitere a creantelor.Practic puteti incerca sa formulati o cerere de repunere in termen si...... poate..Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)
Calitate creditor marict marict imi puteti spune va rog, daca m-am retras de la masa creditorilor pe cand societatea era in procedura de insolventa dar nu mi-am incasat banii datorati ma mai ... (vezi toată discuția)