avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general returul produselor alimentare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

returul produselor alimentare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati: ce spune legislatia cu privire la returul produselor alimentare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:41, 3 Octombrie 2011
Buna ziua,

In ceea ce priveste raspunsul dvs, fac o precizare: marfa nu era expirata sau deteriorata. Pur si simplu clientul nu a mai vrut aceasta marfa. In aceasta situatie ce se intampla, ce baza legala am pt a primi inapoi marfa vanduta, care se afla in bune conditii?

Multumesc!
Legislatia nu prevede acordul privind returul produselor alimentare. Returul respectiv il faceti pe propria Dvs. raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produse alimentare ginnyy ginnyy Potrivit HG 984/2005: Art. 6.lit b) punctul 8, returnarea produselor alimentare, indiferent de starea lor de calitate şi siguranţă, de către agenţii ... (vezi toată discuția)
Hg nr.984 din 25 august 2005 lilicrin lilicrin HOTÃRÂRE nr.984 din 25 august 2005 Conform acestei hotarari sunt permise sau nu retururile produselor de origine animala? De exemplu o firma care produce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marfa retur la casa florifloricel florifloricel Am inteles ca in sistemul romanesc (fiscal) nu se accepta retururile... cazul meu este domeniul textil, inapoierea marfei de catre client catre magazin.. ma ... (vezi toată discuția)