avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Procedura prealabila fata de Adm. Fondului de Mediu- ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Procedura prealabila fata de Adm. Fondului de Mediu- recuperare taxa auto

Cine sunt paratii intr-un proces pt. recuperarea taxei de poluare? Daca se cheama in judecata pe langa AFP si Administratia fondului de mediu, trebuie indeplinita procedura prealabila si fata de cei din urma? Daca s-a introdus deja o asrfel de actiune in care nu s-a indeplinit procedura prealabilea si fata de Administratia fondulu de mediu, care va fi rezultatul sau ce e de facut in continuare?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:55, 13 Septembrie 2011
E suficienta procedura cu AFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto titi marina titi marina Va salut, cu stima. Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto. Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)
actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)