avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ucidere din culpa si sase victime NEDUMERIRE???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ucidere din culpa si sase victime NEDUMERIRE???

LA ACCIDENT CU UCIDERE DIN CULPA SI SASE PLANGERI PE PARTE CIVILA CUM SE VA CONSIDERA SI APLICA ? 1]CELE SASE PLANGERI SE VA LUA IN CONSIDERATIE CONCURS DE INFRACTIUNII? SI CUM SE CALCULEAZA CA PEDEAPSA? 2]CUM SE CALCULEAZA PEDEAPSA PRIN UCIDERE DIN CULPA SI CONCURSUL DE INFRACTIUNI ? FIIND LA PRIMA ABATERE DE ACEST GEN IN 22 DE ANI DE SOFERIE FARA NICI O ABATERE CE PEDEAPSA POT PRIMII ? CU SUSPENDARE SAU PRIVARE DE LIBERTATE?
Este vorba de concurs de infractiuni.
Daca va angajati un avocat care sa va apere foarte bine aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Este un concurs de infractiuni intre o ucidere din culpa si cinci infractiuni de vatamare corporala din culpa. Ca si colegul de mai sus, va sugerez sa va angajati un avocat care sa va ajute. Puteti obtine o suspendare conditionata a pedepsei.
Este de remarcat faptul ca pentru a ajunge la o pedeapsa cu suspendare avocatul dvs. ar trebui sa convinga instanta si sa se ajunga la o pedeapsa de 2 ani deoarece este vorba de un concurs de infractiuni.Aceasta ar fi varianta ideala pentru persoana dvs.
Se poate sa aveti sanse si la aplicarea unei pedepse de 3 ani insa conditiile din hotarare vor fi mai stricte, mai restrictive, intrucat va fi vorba de o pedeapsa sub supraveghere si ar fi de preferat sa nu se ajunga la o astfel de condamnare penala.
Sigur ca, in caz extrem, decat sa ajungeti la inchisoare orice este mai bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse GeorgianaI06 GeorgianaI06 Se poate da pedeapsa cu inchisoare cu executare in cazul infractiunilor comise in cadrul unui accident de circulatie in urma caruia au murit 3 persoane? (vezi toată discuția)
Noul cod penal - uciderea din culpa zahariadan zahariadan unde as putea gasi noile articole din noul cod penal cu privire la uciderea din culpa (vezi toată discuția)
Ajutor va rog :(( Boia Luminita Boia Luminita ce prevede art.178 alin 12 din codul penal? care sunt pedepsele si daunele ce mi se vor cere? la ce sa ma astept? va rog sa ma ajutati :(. nu am avut ... (vezi toată discuția)