Socrii au fost victina unui accident rutier produs de alta persoana
In urma acestuia au primit certificate medico legale de 25 respectiv 35 zile de ingrijiri medicale
Ulterior au survenit complicatii fara ca certificatul medical al soacrei sa fie actualizat cu alte zile de ingrijiri medicale.
in urma accidentului masina Dacia 1300 a fost distrusa in totalitate
Pana in prezent partile nu s-au impacat.
unitatea spitaliceasca in care au fost internati socrii mei se constituia parte civila in cauza cu suma de 10000 lei
Poate sa-mi precizeze cineva cu aproximatie cuantumul despagubirilor civile care le poate acorda instanta socrilor mei ?
în primul rând dacă au survenit complicații, trebuie să solicitați în baza actelor medicale care atestă complicațiile medicale, o nouă expetiză medico legală efecutată de INML Mina Minovici. în baza acestei expertize se poate stabili o nouă încadrare juridică sau dacă au rămas infirmități. în funcție de toate acestea, vă puteți majora pretenții civile. puteți solicita daune materiale care trebuiesc dovedite cu acte sau martori, și daune morale. despăgubirile le stabiliți dv-stră. fiecare știe cât a cheltuit pe medicamente, alimente de regim, transport, analize, medici, asistente, etc. iar daunele morale deasemenea fiecare le apreciază în funcție de suferința cauzată. cred că totuși ar trebui să apelați și la sfatul unui avocat, fiind parte vătămată inculpatul va fi obligat și la cheltuieli de judecată.
Accident rutier
miohella
buna ziua
pe data de 07.01.2010 am sufertit un accident rutier (am fost lovit atat eu cat si sotia mea pe trecerea de pietoni ).Sotia mea a avut nevoie de ... (vezi toată discuția)