avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere distrugere

am avut o problema si mi sa facut dosar penal pentru distrugere si vandalism...si mam inteles cu proprietarul unde am fost la cabana si iam platit de fata cu sefu de post ...am si procesul verbal de predare a banilor..urmand ca proprietarul sa-si retraga plangerea....mi sa spus ca trebuie sa-mi vina "nup-ul" acasa...si nu a mai venit...asta sa intamplat cam acum o luna si jumatate...e normal sa dureze atat de mult...ma ingrijoreaza poate nu si-a retras omu plangerea....nu stiu sunt si eu mai tanar si nu prea am trecut prin asa ceva..multumesc anticipat
:">
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:37, 13 Septembrie 2011
Poate dura mai mult pentru ca procurorul da NUP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere - impacare Nappa Nappa Am fost la o cabana si am facut ceva stricaciuni pe acolo iar patronul a depus plangere penala...am fost la politie..neam prezentat...am dat declaratie si neam ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup spike00spiegel spike00spiegel Propietarul la care am locuit cu chirie mi-a facut plangere penala dupa ce am plecat pt furt, inselaciune si distrugere. Am primit NUP si acum el a atacat ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt, inselaciune si distrugere trask_d trask_d Buna ziua Situatia e in felul urmator Am locuit in chirie 1 an de zile am avut contract pe 2 ani pe care propietarul nu la inregistrat la fisc. La un ... (vezi toată discuția)