avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

buna tuturor,am si eu nevoie de un pic de ajutor.am lucrat ca agent tehnic comercial la sc ...........................Suceava,am fost dat afara dupa niste dispute cu un anume manager zonal din Constanta un am lucrat eu pe nume.N.E.....tatul fara a primi vre-o explicatie.Mi s-a incheiat contractul de munca pe motiv disciplinar pt ca nimeni nu mi-a cerut demisia,apoi m-am trezit cu o plangere penala din partea acestui N.E acuzandu-ma de furt,delapidare,abuz de incredere(cica am furat 5000 lei din aparatele firmei.,,(pt cine nu stie aceasta firma se ocupa cu automate de cafea"").Eu mi-am incheiat ,,socotelile"cu acesta firma in data de 27.07.2011,pe data de 31.07.2011 m-am trezit cu N.E in fata blocului cu fosta mea masina de serviciu si dupa o negociere de 10-15 min am acceptat sa merg pe fostul traseu sa alimentez un nr.de 8 automate,punandumi-se la dispozitie masina si marfa,eu urmand sa alimentez si sa iau banii din automate urmand sa ii predau lui.N.E totul contra sumei de 100.lei pe care i-am primit de la acesta.mi-am facut treaba,am predat banii luati din aparate lui N.E si masina,mi-am primit cei 100 lei si acu m-am trezit cu o plangere penala din partea lui ca am furat din aparate in acea zi.Ce mi se poate intampla,ce pot face in acest sens?va multumesc:D
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
iguana, utilizator
Cel mai recent răspuns: iguana , utilizator 00:23, 30 Septembrie 2011
Sa va prezentati la politie atunci cand veti fi chemat pentru audieri...pana atunci sa stati linistit....
E bine sa aveti si un avocat cu dv. pentru a nu va da drumul la discutii inutile....oricum cauza expusa de dv. este destul de ambiguua...
Sunt multe aspecte lacunare in problema : cum putea sa va concedieze disciplinar daca nu erati supus unei comisii de disciplina, ce treaba are acel N.E. in toata povestea si de ce a venit la dv in fata blocului...
?????
multumesc pentru ajutor,da am fost concediat pe data de 18.07.2011 de catre NE,mai exact acesta mi-a luat cheile si actele de la masina spunandu-mi ca nu mai lucrez pentru ei,nu am scris nici o demisie,nici nu mi s-a cerut,am predat masina,telefon si aparetele din gestiune impreuna cu marfa din asa numitul depozit.Am sunat la Suceava la conducere dar nimeni nu mi-a dat o explicatie de ce am fost concediat.Acest N.E mi-a sustras intr-o zi o suma de 680 lei din cei 1400 si ceva pe care trebuia sa ii depun la banca in contul firmei,motivul sustrgerii fiind refuzul mei de a-i schimba niste monezi de 50 de bani cu bacnote(el fiind manager nu depunea banii din aparate la banca ci schimba la ceilalti agenti monezile cu bacnote si ii ducea personal la inceputul fiecarei luni la Suceava,bani din care primea o anume parte)In urma acestora am intrat in conflict cu el si am primit amenintari ca voi pleca din firma.Asa a si fost,doar ca am vorbit recent cu unul din directori si el nu stia ca eu am fost dat afara de N.E,ci stia dupa cum scrie si in decizia de incetare a contractului de munca primita de la ei ca eu am absentat de la munca o lunga perioada de timp si ca urmare am fost concediat.Ce vreau sa adaug e ca azi am fost la politie in urma unei citatii si am declarat cele intamplate exact cum au fost,urmeaza ca cei de la politie sa ia declaratii de la cei care au in custodie aparatele la care am fost in acea duminica si sa confirme ca eu am fost cu masina firmei si cu marfa.Acu cert e ca am cazut in capcana intinsa de N.E,de asta m-a trimis atunci la automate cxa apoi sa ma acuze de aceste lucruri.
hey are cineva idee cat mai costa un avocat in ziua de azi?sunt din ce in ce mai decis sa ii dau in judecata pe acesti ,,experti" de la Status:D...un pic de ajutor pls!multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea salariului + banii de garantie + banii de concediu davidescucostel davidescucostel buna ziua ! incepand cu data de 7.07.10 am inceput activitatea in cadrul altei firme. firma de la care am plecat prin demisie nu mai vrea sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept Tiko823 Tiko823 sa va povestesc pe scurt , finul meu tocmai a demisionat de la locul de munca din cauza unui ”scandal” fiind acuzat ca ar fi incasat de la un client o suma ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale, concediu,garantie in situatia existentei unei notificari in care esti acuzat de frauda doinacta doinacta Buna seara, Incerc pe scurt sa va relatez situatia in care este fiul meu si sa va rog sa ma ajutati cu un sfat.S-a angajat la o firma care detine automate de ... (vezi toată discuția)