avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... rentabilitatea profesiei de mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

rentabilitatea profesiei de mediator

Avand in vedere costurile unui program de mediere doresc informatii ajutatoare daca aceasta profesie se amortizeaza relativ usor pt un absolvent de studii superioare adica
1) exista volum de munca
2) exista niste tarife minimale decente

NU as vrea sa fac acest curs decat cu scopul de a recupera investitia din curs si a avea o profesie "normala" in ciuda conditiilor actuale economice.

Ce zic mediatorii care au facut deja cursul, se merita financiar profesia sau nu? Astept pareri cat mai diverse, din "teren". Exista in prezent inflatie de mediatori? Da/nu. Mersi E atat de imposibila intrebarea?>

Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 18:07, 26 Septembrie 2011
numai lecturarea si intelegerea informatiilor despre cine,cum si unde se desfasoara examenele este un seminar...cel putin ca durata si volum...

autorizarea indivizilor nu are legatura cu ilegalitatea consiliului director....
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
ContSters83715, utilizator
mediator_madalina_calcan a scris:

Ptr dvs si dna KarmenP: probabil ca ar fi oportun sa incepeti cercetarea dvs. cu privire la aceasta profesie prin a lectura legea 192/2006 a medierii in care veti gasi raspuns la cele mai multe din intrebarile adresate aici; internetul este o sursa de informatii, dar nu intotdeauna cele mai pertinente. De asemenea, puteti revedea mesajele anterioare postate in acest topic si veti gasi toate raspunsurile....

Multumesc,dar as fi dorit,si presupun ca ar fi fost util si altora daca a-ti fi raspuns,fiind mediator deja,insa ca la romani "de ce sa dai o informatie,ca-ti iau altii painea.......",egoismul romanesc.
Nu cred ca era greu sa enumerati etapele .Asa procedati probabil si ca mediator? Trimiteti clientul sa caute......rezolvarea cauzei?
Era simplu si civilizat.Nu doresc sa-mi replicati.M-am lamurit.
e de inteles....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea masterului in mediere pentru a fi autorizat ca mediator OANA GORAN OANA GORAN daca urmez master in mediere devin direct mediator sau mai trebuie sa trec prin inregistrari, dosare depuse, taxe....../ ? (vezi toată discuția)
Mediere - vreau sa devin mediator virgilpetre virgilpetre Buna ziua, Sunt absolvent de Stiinte juridice. Nu profesez in domeniu. Ma intereseaza cum as putea sa devin mediator, am auzit ca ar fi obligatoriu de la anul. ... (vezi toată discuția)
Curs formare mediator SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! am o nelamurire cu privire la cursul de formare a mediatorilor din bucuresti. Am inteles ca iti trebuie studii superioare dar...daca nu ai master ... (vezi toată discuția)