avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere bebe 2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere bebe 2

Buna seara. Am un bebe de 1 an si 4 luni si as vrea sa raman insarcinata din nou. Spuneti-mi va rog, daca bebe 2 se naste la o luna dupa ce bebe 1 implineste 2 ani, cum procedez pentru a lua indemnizatie de crestere a copilului si pentru bebe 2? pot lua concediu prenatal sa acopar perioada intre terminarea indemnizatiei pentru primul bebe 1 si nasterea celui de-al doilea bebe, adica aproximativ o luna? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 16:46, 3 Septembrie 2008
Nu este cazul sa-mi inchipui nimic! Ieri am raspuns unei persoane care se afla in acea situatie reglementata de textul citat!
Sigur ca pot fi si situatii de genul la care v-ati referit, dar...legea este destul de clara in acest sens. Ramane in discutie interpretarea ei! O zi buna in continuare!
PENTRU ANAMARIAN
Doamne, ce raspuns OBRAZNIC!!!!!!
Nu am mai pomenit asa ceva, cata lipsa de TACT!!!!!!!!!!!:O
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2008
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil olys olys Am o fetita de 1 an si acum sunt insarcinata cu al doilea bebe. Primesc indemnizatie de crestere copil din martie 2010 si normal ar trebui pana pe 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului danavisan danavisan Nasterea celui de-la doilea copil in perioada acordarii indemnizatiei. In luna iunie 2011 primul copil implineste 1 an.In aceeasi luna se naste al doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o mama este in concediul de crestere a copilului pana in noiembrie 2012,in iulie 2012 a nascut din nou.cf legii 166/2012 din octombrie nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)