cresa este o unitate cu caracter social.de aceea am postat aici.
ma suna asistenta de la grupa unde este copilul meu aproape zilnic sa-l iau mai devreme,fiindca nu doarme si deranjeaza copiii.abia l-am dus de 1 sapt.are 2 ani.
am intrebat mamici de la alte grupe,nici copiii lor nu dorm,insa nu se face tam-tam ca la al meu.
ma deranjeaza sa vin repede,repede,asa cum se exprima doamna in cauza.am serviciu .la ora 13 sa14 sa fiu chemata cu forta nu-mi convine.ma gindesc ca e treaba lor cum se descurca.mi se spune ca plinge si deranjeaza.cind ajung copilul nu e plins si e cuminte in pat.
comportamentul celor de acolo e de genul-nu va convine-valea!!!la prima greseala,usa!!si nu numai comportamentul ci si verbal se spune.
legal,cu ma apar sa nu-mi dea copilul afara fiindca nu doarme?nu e robot ,are abia 2 ani,are 1 sapt.de cresa,e stressat cu schimbarile,etc.
nu se tine cont.
am inteles ca dorea cadou substantial cucoana care ma tot cheama si i-am dat.
cind am spus valea,afara!!inseamna dat afara din cresa-sa nu ne mai prezentam.echivalentul exmatriculatului.
cum ma apar legal??
ce fac legal sa le mai taca gura doamnelor?
in plus copiii afirma ca sint batuti.si la 2 ani nu are intrenamentul minciunii nici unul.
Probleme cu vecina
annadode
Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)