avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de proprietari

pentru a se monta centrala intr-un apartament este nevoie de acordul asociatiei, daca [proprietarul are deja separatie de gaze?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 12:26, 14 Septembrie 2011
Da, asa trebuie, mai mult va trebuie si acordul vecinilor dvs - sus, jos, dreapta, stanga.
Insa problema dvs. este mult mai complexa, este o intreaga procedura ce s-a mai discutat pe forum. Oricum asociatia dvs. cunoaste aceste probleme si trebuie sa va informeze cum trebuie sa procedati, apoi dupa deconectarea fizica de la sistemul centralizat de incalzire, asociatia trebuie sa intocmeasca un proces-verbal de deconectare si sa va ”scoata” de la cheltuielile cu incalzirea, concomitent cu informarea furnizorului de energie termica (este prevedere contractuala).
pentru a-ti monta centrala nu ai nevoie de acceptul asociatiei, ai nevoie de acceptul asociatiei sa te debransezi de la sistemul de incalzire centralizat al blocului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc în ploiești la bloc și doresc să îmi ... Samir84 Samir84 Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de ... (vezi toată discuția)
Discutie pe tema montarii unei centrale termice de apartament zalu zalu buna seara in primul rand vreau sa montez o centrala termica de apartament in bucuresti sect 2, am luat legatura cu firma autorizata a venit domnul inginer ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei de apartament GeorgetaAnca GeorgetaAnca As vrea sa stiu care este procedura LEGALA, pasii de urmat de catre cineva care doreste sa se debranseze de la RADET si sa-si monteze centrala de ... (vezi toată discuția)