avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Drept procesual civil-Sinteze
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Drept procesual civil-Sinteze

Cine a luat cartea de sinteze Drept procesual civil de la Nomina Lex, imi poate da detalii?
Vad ca a aparut luna asta [ link extern ]
Fata de ceea ce am luat eu, din 2010, aceasta carte vad ca are 822 pag! :O:stunned:
Cel mai recent răspuns: Marinescu OSC , utilizator 01:40, 10 Octombrie 2011
Are cumva cineva aceste sinteze noi din anul 2011? pentru dr.civil, procesual civil si organizarea profesiei? daca da, v-as fi recunoscator pentru un mail cu acestea pe adresa marinescu_o@yahoo.com. va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in profesia de avocat septembrie 2009 COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Sunt foarte surprinsa de faptul ca unbr a decis organizarea unei sesiuni de admitere in profesie in luna februarie 2010. Am aflat astazi despre acest examen si ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 anca_poop anca_poop va rog mult daca se poate sa imi trimita si mie cineva sintezele in format electronic pe adresa anca_poop@yahoo.com. Multumesc si spor la invatat (vezi toată discuția)